KADROMUZ

M.Sıddık YOLCU - Okul Müdürü

1971 Yılında Bingöl Karlıova Halifan köyünde doğdu.İlkokulu Erzurum Ali Ravi ilkokulu´nda okudu.Ortaokul ve liseyi Erzurum İmam Hatip Lisesi´nde okudu.Aynı yıl Atatürk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesini kazandı.1997 yılnda Bingöl Çavuşlar İlkokulu´nda öğretmenliğe başladı.2004 yılında müdür yardımcılığı sınavlarını kazanarak Merkez Vali Güner Orbay İlköğretim Okulu´nda müdür yardımcılığına başladı.Daha sonra Cumhuriyet İlkokulu Müdür yardımcılık görevinde bulundu.2010 yılında müdürlük sınavlarını kazanarak Merkez Sarıçiçek İlköğretim Okulu´nda müdürlüğe başladı.2014 yılında Merkez Kazım Karabekir okuluna atandı.2019 yılından itibaren Merkez Yavuz Selim İlkokulu´nda görev yapmaktadır.Evli ve Hamza ile Ömer adında iki çocuk sahibi.

0(533)7612167
E-Posta